امتیاز
5/5

دوره آموزش پایتون برای دانشجویان مبتدی در برنامه­ نویسی بهترین گزینه می باشد چرا که در سالهای اخیر این زبان به یکی از سه زبان جذاب در دنیا تبدیل شده ­است.

پایتون همچنین یک زبان سطح بالا و چند منظوره است. که بدین ترتیب برای انواع پروژه ها در زمینه اپلیکیشن های سیستم عامل ، توسعه و ایجاد وب ، تحلیل داده ، هوش مصنوعی و.. مورد استفاده قرار می گیرد. و ساده بودن آن نیز به این منظور نیست که برای برنامه نویسان محدودیت داشته باشد.

پایتون چیست؟

زبان برنامه نویسی پایتون یک نوع زبان open source و اسکریپتی است. به این معنا که قابلیت اجرایی در پلتفرم های گوناگون نظیر ویندوز ، مکنیتاش و لینوکس را دارد. و با ویژگی های منحصر به فرد خود در شرکت های بزرگ صنعت کامپیوتر مانند گوگل ، یوتیوب ، فیسبوک ، اینستاگرام و … مورد استفاده قرار گرفته و می گیرد.

این زبان برنامه نویسی محبوب، برای نخستین بار در سال 1991 عرضه شد. طراح اصلی پایتون، فردی به نام Guido van Rossum بود که قصد داشت زبانی برای جایگزینی با ای بی سی طراحی نماید.

پایتون در رده زبان های سطح بالای شیءگرا قرار می گیرد. همچنین این زبان برنامه نویسی، از قابلیت مدیریت حافظه خودکار نیز برخوردار است. در واقع عملکرد اصلی پایتون، به هسته آن محدود می شود و البته هسته کوچکی نیز دارد. درست برعکس کتابخانه استاندارد آن که بسیار بزرگتر است. این زبان برنامه نویسی قدرتمند، از قابلیت ها و ویژگی های ارزشمند زیادی برخوردار است که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همین قابلیت ها سبب گریده که پایتون به یکی از محبوب ترین زبان ها و دوره پایتون به یکی از پر متقاضی ترین دوره های آموزشی در دنیای برنامه نویسی تبدیل شود.

می توان گفت کند بودن پایتون و سرعت نسبتا پایین اجرای آن، تنها نقطه ضعف قابل توجه این زبان برنامه نویسی قدرتمند است. که آن هم به دلیل قابلیت ها و ویژگی های ذاتی پایتون می باشد.

دوره پایتون

چرا پایتون یاد بگیریم؟

چه تعداد زبان برنامه نویسی وجود دارد و چه فرقی با هم دارند؟ چرا پایتون انتخاب مناسبی است؟

زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف قابلیت‌ها و کاربردهای مختلفی دارند و هرکدام دارای نقاط قوت و ضعف خاص خود هستند. 

 

طبق آخرین رتبه بندی انجمن برنامه‌نویسی TIOBE، پایتون یکی از 10 زبان برنامه‌نویسی محبوب جهان است. Python یک زبان برنامه‌نویسی عمومی ‌و سطح بالا است. می توانید از پایتون برای توسعه برنامه‌های رابط کاربری گرافیکی دسکتاپ، وب سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی وب استفاده کنید.

 

در بین این زبان‌ها پایتون یکی از محبوب‌ترین زبان هاست. ولی چرا پایتون؟

1- یادگیری پایتون بسیار راحت است و غالبا به افرادی که می‌خواهند برنامه‌نویسی را شروع کنند، پایتون معرفی می‌شود.

2- پایتون زبان پرکاربردی است و در زمینه‌های مختلف می‌توان از آن استفاده کرد. برنامه‌نویسی وب با فریمورک جنگو، طراحی اپلیکیشن موبایل با فریمورک kivy، برای محاسبات علمی و الگوریتم‌های یادگیری ماشین و کارهای آماری و . . . .

3- سومین ویژگی مهم پایتون کتابخانه‌های زیاد آن است که برنامه‌نویسی را بسیار راحت کرده و شما می‌توانید از کدهای افرادی دیگر استفاده کنید.

 

علاوه بر این، پایتون، به عنوان یک زبان برنامه‌نویسی سطح بالا، به شما اجازه می‌دهد تا در کنار توجه به وظایف برنامه‌نویسی رایج، بر روی عملکرد اصلی برنامه تمرکز کنید. قوانین نحوی ساده این زبان برنامه‌نویسی باعث می‌شود که بتوانید پایه و اساس کدها را خوانا بنویسید و برنامه را طوری بنویسید که قابلیت نگه داری و پشتیبانی آن حفظ شود. همچنین دلایل متعددی وجود دارد که چرا باید پایتون را به سایر زبان‌های برنامه‌نویسی ترجیح دهید.

 

7 دلیل برای اینکه باید برنامه‌های نرم افزاریتان را در پایتون بنویسید

1) کدهای قابل خواندن و قابل نگهداری

اولین دلیل از دلایل انتخاب پایتون، برای برنامه نویسی، قابلیت نگه داری و خوانایی کدهاست. هنگام نوشتن یک برنامه نرم افزاری، باید روی کیفیت کد منبع آن تمرکز کنید تا نگهداری و به روز رسانی را ساده کنید. قوانین نحوی پایتون به شما امکان می‌دهد مفاهیم را بدون نوشتن کد اضافی بیان کنید.

در عین حال، پایتون برخلاف سایر زبان‌های برنامه‌نویسی، بر خوانایی کد تأکید می‌کند و به شما اجازه می‌دهد از کلمات کلیدی انگلیسی به جای علائم نگارشی استفاده کنید. از این رو، می‌توانید از پایتون برای ساخت برنامه‌های سفارشی بدون نوشتن کد اضافی استفاده کنید. پایه کد خوانا و تمیز به شما کمک می‌کند تا نرم افزار را بدون صرف زمان و تلاش اضافی، نگهداری و به روز رسانی کنید.

2) پارادایم‌های برنامه‌نویسی چندگانه

مانند سایر زبان‌های برنامه‌نویسی مدرن، پایتون نیز از چندین پارادایم برنامه‌نویسی پشتیبانی می‌کند. پایتون به طور کامل از برنامه‌نویسی شی گرا و ساخت یافته پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، ویژگی‌های زبان آن از مفاهیم مختلفی در برنامه‌نویسی کاربردی و جنبه گرا پشتیبانی می‌کند. در عین حال، پایتون همچنین دارای یک سیستم نوع پویا و مدیریت خودکار حافظه است. پارادایم‌های برنامه‌نویسی و ویژگی‌های زبان به شما کمک می‌کند تا از پایتون برای توسعه برنامه‌های کاربردی نرم افزاری بزرگ و پیچیده استفاده کنید.

3) سازگار با پلتفرم‌ها و سیستم‌های اصلی و بزرگ

در حال حاضر پایتون از بسیاری از سیستم عامل‌ها پشتیبانی می‌کند. حتی می‌توانید از مفسرهای پایتون برای اجرای کد روی پلتفرم‌ها و ابزارهای خاص استفاده کنید. همچنین، پایتون یک زبان برنامه‌نویسی مفسری است. این ویژگی، به شما این امکان را می‌دهد که یک کد را بدون کامپایل مجدد بر روی چندین پلتفرم اجرا کنید. بنابراین نیازی نیست بعد از هر تغییر کوچکی، برنامه را مجددا کامپایل کنید. می‌توانید کد برنامه اصلاح شده را بدون کامپایل مجدد اجرا کنید و فوراً تأثیر تغییرات ایجاد شده در کد را بررسی کنید. این ویژگی به شما کمک می‌کند تا بدون اینکه زمان توسعه ی کد بیشتر شود، تغییراتی در کد ایجاد کنید.

یک برنامه نویس ارزش این ویژگی را خیلی خوب متوجه می‌شود.

4) کتابخانه استاندارد قوی

کتابخانه استاندارد بزرگ و قوی آن باعث می‌شود پایتون نسبت به سایر زبان‌های برنامه‌نویسی برتری ویژه ای داشته باشد. کتابخانه استاندارد به شما این امکان را می‌دهد که امکانات و خواسته‌های مورد نظرتان را از بین طیف گسترده ای از ماژول‌ها مطابق با نیازهای دقیق خود انتخاب کنید. هر ماژول به شما امکان می‌دهد تا بدون نوشتن کد اضافی، عملکردی را به برنامه پایتون اضافه کنید. به عنوان مثال، هنگام نوشتن یک برنامه وب در پایتون، می‌توانید از ماژول‌های خاصی برای پیاده سازی خدمات وب، انجام عملیات رشته، مدیریت رابط سیستم عامل یا کار با پروتکل‌های اینترنتی استفاده کنید. شما حتی می‌توانید اطلاعات مربوط به ماژول‌های مختلف را با مرور اسناد کتابخانه استاندارد پایتون جمع آوری کنید.

5) بسیاری از چارچوب‌ها و ابزارهای منبع باز

متن باز بودن بسیاری از منابع، از دیگر دلایل انتخاب پایتون است. به عنوان یک زبان برنامه‌نویسی متن باز، پایتون به شما کمک می‌کند تا هزینه توسعه نرم افزار را به میزان قابل توجهی کاهش دهید. حتی می‌توانید از چندین چارچوب، کتابخانه و ابزارهای توسعه منبع باز پایتون برای کاهش زمان توسعه بدون افزایش هزینه آن استفاده کنید. شما حتی می‌توانید پایتون و ابزارهای توسعه ی مورد نظرتان را با توجه به نیازهای دقیق خود، از میان طیف گسترده ای از چارچوب‌های منبع باز انتخاب کنید. به عنوان مثال، می‌توانید با استفاده از چارچوب‌های وب قوی پایتون مانند جنگو، فلاسک، پیرامید، بطری و Cherrypy، توسعه برنامه‌های تحت وب را ساده و سرعت ببخشید. به همین ترتیب، می‌توانید توسعه برنامه رابط کاربری گرافیکی دسکتاپ را با استفاده از چارچوب‌ها و جعبه‌ابزارهای Python GUI مانند PyQT، PyJs، PyGUI، Kivy، PyGTK و WxPython تسریع کنید.

6) با پایتون، توسعه نرم افزارهای پیچیده را ساده کنید

پایتون یک زبان برنامه‌نویسی عمومی ‌‌است. از این رو، می‌توانید از آن برای توسعه برنامه‌های دسکتاپ و وب استفاده کنید. همچنین می‌توانید از پایتون برای توسعه برنامه‌های پیچیده علمی و عددی استفاده کنید. پایتون با ویژگی‌هایی طراحی شده که تجزیه و تحلیل و تجسم داده‌ها را تسهیل میکنند. شما می‌توانید از ویژگی‌های تجزیه و تحلیل داده‌های پایتون برای ایجاد راه حل‌های کلان داده سفارشی بدون صرف زمان و تلاش اضافی استفاده کنید. در عین حال، کتابخانه‌های تجسم داده‌ها و APIهای ارائه شده توسط پایتون به شما کمک می‌کنند تا داده‌ها را به شیوه‌ای جذاب‌تر و موثرتر تجسم و ارائه کنید. بسیاری از توسعه دهندگان پایتون حتی از پایتون برای انجام وظایف پردازش هوش مصنوعی و زبان طبیعی استفاده می‌کنند.

7) توسعه آزمایش محور را بپذیرید

می‌توانید از پایتون برای ایجاد سریع پروتوتایپ‌ها، استفاده کنید. همچنین، می‌توانید برنامه مورد نظرتان را مستقیماً از نمونه اولیه و به سادگی با بازآفرینی کد، بسازید. پایتون حتی با اتخاذ رویکرد توسعه مبتنی بر آزمایش، اجرای همزمان کدنویسی و آزمایش را برای شما آسان‌تر می‌کند. به راحتی می‌توانید قبل از نوشتن کد تست‌های مورد نیاز را بنویسید و از تست‌ها برای ارزیابی مداوم کد برنامه استفاده کنید. از این آزمایش‌ها می‌توان برای بررسی اینکه آیا برنامه بر اساس کد منبع آن نیازهای از پیش تعریف شده را برآورده می‌کند، استفاده کرد.

 

نتیجه‌گیری

با وجود تمام دلایل منطقی کار با پایتون، پایتون مانند سایر زبان‌های برنامه‌نویسی دارای کاستی‌های خاص خودش هم هست. برخی از ویژگی‌های داخلی ارائه شده توسط سایر زبان‌های برنامه‌نویسی مدرن را ندارد. از این رو، اگر بخواهید یک نرم افزار سفارشی بسازید ممکن است لازم باشد برای تسریع توسعه ی آن، باید از کتابخانه‌ها، ماژول‌ها و چارچوب‌های پایتون استفاده کنید.

همچنین، چندین مطالعه نشان داده است که پایتون نسبت به چندین زبان برنامه‌نویسی پرکاربرد از جمله جاوا و C++ کندتر است. شما باید با ایجاد تغییراتی در کد برنامه یا استفاده از زمان اجرا سفارشی، سرعت برنامه را افزایش دهید. اما این نکته را همیشه در ذهن داشته باشید که می‌توانید از پایتون برای سرعت بخشیدن به توسعه نرم افزار و ساده سازی نگهداری نرم افزار استفاده کنید

یکی از بزرگترین خصوصیات دوره پایتون ، چند جانبه بودن آن است؛ پایتون یک زبان برنامه نویسی شیء گرا و اسکریپتی می باشد که دوره آموزش پایتون در شمار جذاب ترین و پرمخاطب ترین دوره های برنامه نویسی سطح بالا در جهان قرار دارد .این زبان برنامه نویسی هم برای توسعه نرم افزارها و هم برای توسعه برنامه ها و اپلیکیشن های تحت وب به کار می رود. البته اگر بخواهیم موارد استفاده زبان برنامه نویسی پایتون را با جزئیات بیشتری مورد بررسی قرار دهیم ، باید بگوییم کاربرد پایتون فقط در این چند حوزه خلاصه نشده و موارد کاربرد بسیار بیشتری دارد.

پیشنیاز دوره برنامه نویسی پایتون :

برای شرکت در دوره برنامه نویسی پایتون مجتمع هوش مصنوعی شما نیاز به هیچ پیش نیازی ندارید . چرا که تمامی مطالب از سطح مقدماتی تا پیشرفته تدریس می شود .

زبان پایتون مناسب چه افرادی است

  1. افراد تازه کاری که تا به حال تجربه برنامه نویسی نداشته و به تازگی شروع کرده اند.

  2. برنامه نویسانی که به دنبال نوشتنن کدها و سینتکس هایی کوتاه تر ، ساده تر و قابل فهم تر هستند.

  3. برنامه نویسان و توسعه دهندگان دیگر زبان های برنامه نویسی که به هر دلیل نیازمند استفاده از این زبان در پروژه های خود می باشند.

  4. افرادی که قصد دارند به صورت تخصصی وارد دنیای وب و توسعه آن شوند.

  5. توسعه دهندگان اپلیکیشن های چندسکویی.

  6. افرادی که نیازمند استفاده از این زبان در پروژه های سیستمی و گرافیکی سنگین هستند.

 کلاس پایتون 

همانطور که گفته شد پایتون از جمله بزرگترین زبان های برنامه نویسی در دنیا می باشد که یادگیری آن مستلزم پشت سر گذاشتن کلاس آموزش پایتون است. اگر بخواهیم تعدادی از سرفصل های آموزشی کلاس پایتون را به طور مختصر نام ببریم ، می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

سرفصل های کلاس آموزش پایتون

  • معرفی زبان برنامه نویسی پایتون ، تاریخچه ، اهداف و مزایای آن

  • چگونگی شروع کار با پایتون و معرفی و نصب IDE و ابزارهای موردنیاز آن

  • معرفی انواع متغیرها ، عملگرها و عملوندها ، متدها و موارد کاربرد آن ها

  • معرفی آرگومان ها و پارامترها

  • آشنایی با دستورات مختلف مانند دستورات شرطی ، بازگشتی و تکرار

    آشنایی با لیست ها و رشته هامعرفی کلاس ها و الگوریتم ها و کاربرد آن ها

  • شیء گرایی

  • کاربرد صف ها و پشته ها

و بسیاری از مباحث مقدماتی تا پیشرفته دیگر که در کلاس پایتون تدریس می شود.

۷ فرصت شغلی بعد از آموزش پایتون

بعد از فراگیری زبان پایتون فرصت های شغلی بسیاری چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور در انتطار شماست . به هفت مورد از آنها اشاره می کنیم :

  1. ساخت بازی های رایانه ای

  2. توسعه و ساخت وب

  3. توسعه و ساخت اپلیکیشن

  4. تحلیل پایگاه داده

  5. امنیت ، شبکه و هک

  6. اسکریپت نویسی و خودکارسازی

  7. یادگیری ماشین و علم داده

آموزش پایتون مقدماتی تا پیشرفته (۰ تا ۱۰۰)

زبان برنامه نویسی پایتون ، در عین کارا و قدرتمند بودن ، زبانی بسیار شیرین و ساده است. به همین سبب ، آموزش پایتون مقدماتی ، یکی از پیشنهادات بسیار خوب برای ورود افراد به دنیای برنامه نویسی می باشد.

اگر بخواهیم این موضوع را با بیان مثالی ساده اثبات کنیم ، می تواینم به سینتکس ها و کدهای مورد استفاده در پایتون اشاره کنیم؛ کدهای به کار رفته در دستورات پایتون ، به نسبت زبان های برنامه نویسی دیگر ، علاوه بر واضح و خوانا بودن ، از حجم کمتری برخوردار بوده و کوتاه تر می باشند. به موجب همین امر ، برنامه نویس تازه کار ، هیچ گاه در هنگام آموزش پایتون دچار خستگی و دلزدگی نشده و دوره پایتون را نیمه کاره رها نخواهد کرد.

آموزش  پایتون برای هک

بالاتر مفصلاً در رابطه با کاربردهای فروان زبان برنامه نویسی پایتون و سرفصل های دوره آموزش پایتون صحبت کردیم و فهمیدیم که پایتون یکی از قدرتمندترین، پرکاربردترین و محبوب ترین زبان ها در دنیای برنامه نویسی است. در این قسمت می خواهیم یکی دیگر از کاربردهای جالب و هیجان انگیز این زبان برنامه نویسی را بررسی نماییم.

احتمالاً تا بحال نام پایتون را در کنار عباراتی همچون هک، امنیت، تست نفوذ و … زیاد دیده و شنیده باشید. و یا همچنین نام “آموزش پایتون” و “آموزش هک” را در کنار یکدیگر! پایتون یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین زبان های برنامه نویسی در حوزه هک و امنیت می باشد. زبان های مختلفی وجود دارند که در این زمینه مورد استفاده قرار می گیرند، اما بی تردید، پایتون یکی از مهم ترین و کاربردی ترین آن ها است.

پایتون قابلیت های زیادی در حوزه هک، امنیت و تست نفوذ دارد که از جمله آن ها می توان به طراحی برنامه های مخرب و آلوده، طراحی برنامه های امنیتی، اکسپلویت نویسی با پایتون و … اشاره کرد.

اگر بخواهیم دلیل استقبال هکرها از پایتون را بررسی نماییم، می بایست به ویژگی ها و امکانات این زبان برنامه نویسی، که در قسمت های قبلی هم در مورد آن صحبت کردیم، رجوع کنیم. در این جا هم برخی از ویژگی های زبان پایتون که موجب قدرت این زبان برنامه نویسی در حوزه هک و امنیت شده اند را لیست کره ایم:

  • خوانایی بالا و نحو آسان

  • قابلیت اجرا در سیستم عامل های مختلف

  • قابلیت برنامه نویسی چندسکویی

  • برخورداری از کتابخانه های قدرتمند (که بسیاری از آن ها در حوزه هک و امنیت، بسیار کاربردی می باشند.)

و …

 دلیل برای انتخاب دوره آموزش پایتون

۱- پایتون ، یک زبان ساده

بر خلاف آموزش سی شارپ که برای برخی از افراد دشوار است آموزش پایتون بسیار ساده است. به طور کلی یادگیری ، منطق دستورات و نحوه کارکرد آن برای برنامه نویسان و به خصوص برای افراد مبتدی که تازه به این حرفه وارد شده اند ، بسیار ساده و قابل درک خواهد بود. و با صرف زمان کمی به سرعت می توانند اصول اولیه نوشتن کد را فرا بگیرند. به همین ترتیب برنامه نویسان با مشاهده کدهای نوشته شده به زبان پایتون ، می توانند به راحتی نحوه عملکرد آن را متوجه شوند.
علاوه بر منطق برنامه نویسی، زبان پایتون، از نحو (Syntax) ساده و قابل فهمی نیز برخوردار است.

۲- پایتون ، زبان مفسراز دیگر ویژگی های پایتون می توان به مفسری بودن آن اشاره کرد. به این معنا که کد ها به صورت خط به خط تفسیر می شوند ، و نه به صورت کلی. همان طور که بالاتر توضیح دادیم ، این مفسرها کدها را به  زبان ماشین که قابل فهم برای کامپیوتر است ، ترجمه می  کنند.

۳- قابلیت ماژولارهمچنین زبان برنامه نویسی پایتون از قابلیت منحصر به فرد ماژولار برخوردار است که با استفاده از آن می توان ماژول های پر کاربرد را در انواع پروژه ها و در زبان ها و سیستم عامل های متفاوت مورد استفاده قرار داد.

۳- پایتون ، زبان منعطفزبان پایتون بسیار قدرتمند و منعطف است و کدهای نوشته شده به این زبان از قابلیت خوانایی بسیار بالایی برخوردارند. به گونه ای که هر برنامه نویس به راحتی می تواند منطق کد های پایتون را متوجه شود. و همچنین با توجه به قابلیت های شیء گرایی می توان از این زبان در پروژه های بزرگ و سازمانی استفاده کرد.

۴- کتابخانه های گستردهزبان برنامه نویسی پایتون از کتابخانه های بسیار گسترده ای پشتیبانی می کند. توسعه دهندگان پایتون با به روزرسانی و گسترش این کتابخانه ها ، سعی در تسریع و تسهیل کدنویسی دارند. این کتابخانه ها شامل انواع پروتکل های اینترنت  نظیر HTTP  و MiME ، سرویس های اینترنتی ، پایگاه داده  و رابط های سیستم عامل ها می باشند.

۵- پایتون ، محبوب بزرگانو در نهایت آموزش پایتون توسط بزرگان صنعت برنامه نویسی توصیه شده است . و  به کارگیری آن در اهداف مختلف توسط غول های بزرگ صنعت کامپیوتر نظیر گوگل ، آمازون ، Mozila ، drop box  و … سبب شده است این زبان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و این شرکت ها همواره به دنبال برنامه نویسان و توسعه دهندگان پایتون باشند.

6– پایتون ، یک زبان متن بازپایتون یک زبان برنامه نویسی متن باز یا Open Source است؛ به این معنا که امکان اصلاح و ارتقای آن، برای کاربر فراهم است و در نتیجه، امکان رفع ایرادات احتمالی و یا توسعه قابلیت ها، بسیار بالا بوده و این زبان برنامه نویسی، همواره در مسیر رشد و بهبود قرار دارد.

۷– پایتون ، یک زبان چند پارادایمی پایتون یک زبان چند پارادایمی است. یعنی علاوه بر پشتیبانی از خصوصیات شیوه های برنامه نویسی شیءگرا، ویژگی های متعدد برنامه نویسی به روش منطقی، تابعی و جنبه گرا را نیز مورد حمایت قرار می دهد.

 

تعداد جلسات

شهریه

پایتون مقدماتی

10 جلسه

2.500.000

پایتون پیشرفته

10 جلسه

3.500.000

جزیئات دوره

قیمت دولتی

3.000.000 تومان

قیمت غیر انتفاعی

ـــ

طول مدت زمان اخذ

10 جلسه

نوع مدرک

گواهی آموزشگاه

درصد تخفیف مجموعه

10%